EDUCACIÓ PER A L’EUROPA PLURILINGÜE

PROJECTE ERASMUS+ IES PEDREGUER 2019-1-ES01-KA101-063171

II Jornades Intercanvi d’experiències Erasmus+ i eTwinning

II Jornades Intercanvi d’experiències Erasmus+ i eTwinning

Hui dia 22 de juny teníem prevista la participació a les II Jornades d’Intercanvi d’experiències Erasmus+ i eTwinning organitzades pel CEFIRE de Gandia, per a presentar el nostre projecte Erasmus+ KA101, Educació per a l’Europa plurilingüe.

Però, a causa de l’Estat d’Alarma per la crisi sanitària provocada pel Coronavirus, totes les formacions presencials estigueren ajornades per al proper curs des del mes d’abril.

Tanmateix, com en el nostre cas, als centres que sí que havíem pogut dur a terme les mobilitats previstes al projecte d’Erasmus+ ens donaren l’opció d’enviar-los el resultat del nostre treball, per posar-lo a la pàgina web del CEFIRE i que puguérem compartir-lo amb la resta de companys i companyes.

Podeu trobar la nostra presentació i un enllaç a nostre bloc a l’apartat de recursos i experiències a la web del CEFIRE, on també trobareu una ressenya del nostre projecte Erasmus+ KA229: Read, Imagine, Create.

Esperem poder participar presencialment en futures jornades com aquestes prenent el relleu als nostres companys Cristòfol i Aurora, el quals participaren en la primera edició.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2023 EDUCACIÓ PER A L’EUROPA PLURILINGÜE

Autor Anders Norén