EDUCACIÓ PER A L’EUROPA PLURILINGÜE

PROJECTE ERASMUS+ IES PEDREGUER 2019-1-ES01-KA101-063171

Ruta matemàtica a Pedreguer

Ruta matemàtica a Pedreguer:

Aquest és el text de la portada de la Math Route in Pedreguer. Una activitat que s’hauria dut a terme durant la tercera avaluació del present curs 2019-2020 amb els alumnes de 2n d’ESO per a posar en pràctica els coneixements de geometria apresos a classe, així com les compentències en llengua anglesa. Però les circumstàncies actuals han fet impossible la seua aplicació amb alumnes al present curs.

The mathematics department of the IES Pedreguer has adapted their math route through the streets and squares of our town. This time in English, thanks to Erasmus+.

The main goal is very clear, to appreciate that mathematics is everywhere. So the students have to be careful and look at it all through a mathematical perspective. We will visit places that you know well if you are from Pedreguer, but now, you are going to live them through measurements, calculations and geometries you had never thought before.

We need to emphasize the functionality of mathematics, its usefulness to understand the world around us and the real possibility of applying them in different fields of knowledge.

Let’s go!”

Es tracta d’una adaptació traduïda a l’anglès de la ruta dissenyada pel departament de matemàtiques. La intenció és utilitzar-la en futures mobilitats a Pedreguer dels diferents projectes Erasmus+ del centre, així com en altres intercanvis. D’aquesta manera se li donarà una utilitat a llarg termini.

De ben segur que s’aprofitarà en propers cursos.

                

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2023 EDUCACIÓ PER A L’EUROPA PLURILINGÜE

Autor Anders Norén