EDUCACIÓ PER A L’EUROPA PLURILINGÜE

PROJECTE ERASMUS+ IES PEDREGUER 2019-1-ES01-KA101-063171

ERASMUS DAYS

ERASMUS DAY

El passat 11 d’octubre el centre va participar en la proposta llançada per Erasmus+, Erasmus Day. La nostra activitat va consistir a presentar el projecte Erasmus+ KA101 Educació per a l’Europa Plurilingüe i el nostre projecte KA229 Read, Imagine, Create. El lloc de la xerrada fou la Casa de la Cultura de Pedreguer a les 19:00.

Quant al nostre projecte KA101, el seu coordinador, Carles Palomares, va explicar en què consistia el projecte i com anava a desenvolupar-se després de les mobilitats formatives realitzades per tres professors del centre a Malta i a Florència.

Respecte al projecte KA229, el coordinador, Cristòfol Bisquert, va explicar breument el projecte i va donar pas a la intervenció de tres alumnes que han participat de les mobilitats ja realitzades. En aquest cas, Carolina va explicar la seua experiència a Grècia, Ibai, a Polònia i Andreu a Romania. Tots van mostrar la seua satisfacció i la predisposició de tornar a participar.

Nota: notícia treta del blog del projecte KA229 Read, Imagine, Create.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2023 EDUCACIÓ PER A L’EUROPA PLURILINGÜE

Autor Anders Norén