EDUCACIÓ PER A L’EUROPA PLURILINGÜE

PROJECTE ERASMUS+ IES PEDREGUER 2019-1-ES01-KA101-063171

MOBILITAT 3: ITÀLIA

MOBILITAT A ITÀLIA

Amb la mobilitat a Itàlia del professor de dibuix Germán López acaben les tres mobilitats del nostre projecte Erasmus+ KA101 Educació per a l’Europa plurilingüe.

Aquesta vegada, des del 29 de juliol fins el 3 d’agost, German López ha assistit al curs Italian Language and Culture for Teachers and Learners impartit a EUROPASS SRL a la ciutat italiana de Florència.

Durant el curs, ha rebut formació per tal d’impartir les seues classes en italià a parlants d’italià no nadius, ha aprés tècniques i noves habilitats per ensenyar els seus continguts acadèmics en italià, a estar millor equipat per desenvolupar i incorporar activitats que impliquen les quatre habilitats bàsiques (llegir, escriure, escoltar i parlar) a les seues aules i ha tingut l’oportunitat d’obtenir informació sobre la cultura local.

A més, també ha intercanviat experiències amb la resta d’assistents al curs que de ben segur seran aprofitades en futures tasques.

Esperem que els coneixements adquirits durant aquesta mobilitat tinguen el seu impacte a les nostres aules i ens servisca també per a la mobilitat a Itàlia del nostre projecte KA229.

 

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2023 EDUCACIÓ PER A L’EUROPA PLURILINGÜE

Autor Anders Norén