EDUCACIÓ PER A L’EUROPA PLURILINGÜE

PROJECTE ERASMUS+ IES PEDREGUER 2019-1-ES01-KA101-063171

Mobilitats 1 i 2: MALTA

MOBILITAT A MALTA

Des del dia 15 fins el 19 de juliol els nostres professors de matemàtiques Aurora Pérez i Carles Palomares s’han format a ICTQ Malta a Mellieha dins del nostre projecte Erasmus+ KA101 Educació per a l’Europa plurilingüe.

Durant aquesta setmana han assistit al curs English for teachers, on han rebut formació per tal de millorar la comprensió de l’anglès parlat i escrit escoltant i interactuant amb parlants nadius, han revisat les regles gramaticals en anglès des de la mostra fins a les estructures complexes, han millorat les seves habilitats d’escriptura com escriure un currículum o una carta de presentació i altres estils d’escriptura en anglès, han participat en projectes en grup per tal de reforçar les seves habilitats de presentació en anglès, han sigut introduïts en diferents mètodes i eines d’aprenentatge de l’anglès per ajudar a aprofundir en el seu estudi d’idiomes i han experimentat el patrimoni cultural de Malta amb un entorn lingüístic bilingüe.

Aquesta experiència també els ha servit per conéixer professors d’altres països amb qui podran mantenir contacte per tal de fer treballs conjunts en un futur.

Esperem que les coneixements adquirits durant aquesta mobilitat siguen aplicats a les nostres aules els cursos vinents.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2023 EDUCACIÓ PER A L’EUROPA PLURILINGÜE

Autor Anders Norén